Naam:
Reisverhalen:
Foto’s:
397

Over ons

Hier schrijf ik nog iets over mezelf...

Over onze reis

Onze reis begint op 28 april als we landen in Johannesburg. Exact 100 dagen later hopen we gezond en wel ons vliegtuig terug naar Nederland te halen. Ons begin- en eindpunt ligt vast, maar waar we in de tussentijd zullen zijn is afhankelijk van hoe de wind waait, onze petten staan en met welk been we uit de tent zijn gestapt. Natuurlijk hebben we wel een aantal plekken waar we sowieso heen willen. We gaan zeker de big five spotten in het Krügerpark, Zulu's zoeken in Swaziland, de Tafelberg dekken in Kaapstad, sandhappen in de Sossusvlei, boomstammetje varen in de Okavangodelta, janken bij de Victoria Watervallen, znorkelen op Zanzibar, de laatste sneeuw bewonderen op de Kilimanjaro, de grote trek van de gnoes aanschouwen op de Serengeti en overnachten in de Ngorogorogoro krater. Afhankelijk van hoe het gesteld is met de vriendschappelijke banden tussen de Kukuyo’s en de Luo’s zullen we terugvliegen vanuit Naïrobi. Maar ook dat kan nog steeds veranderen!

Bezochte landen

Wij hebben 51 landen (21%) bezocht:

Argentinië, Australië, Bahama's, België, Belize, Bolivia, Botswana, Brazilië, Canada, Chili, China, Costa Rica, Duitsland, Ecuador, El Salvador, Frankrijk, Gambia, Guatemala, Honduras, Hongarije, Italië, Kenia, Lesotho, Luxemburg, Malawi, Mauritanië, Mexico, Monaco, Namibië, Nederland, Nederlandse Antillen, Nicaragua, Oostenrijk, Panama, Paraguay, Peru, Portugal, Senegal, Spanje, Swaziland, Tanzania, Tsjechië, Turkije, Uruguay, Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Zambia, Zimbabwe, Zuid-Afrika, Zwitserland.